Plåtskadan på bilen fixades suveränt

Hej på er alla läsare och välkommen in till bloggen och till detta inlägg som jag hoppas ni ska tycka om. Idag ska jag berätta för er om när min bil blev påkörd, och om ett ställe som hjälpte mig att fixa till skadan. Detta hände för några veckor sedan. Det var i rusningstrafiken när jag körde inne i en rondell i Åmål, då det kom en bil körandes in i rondellen som inte såg sig för. Smällen var ett faktum och det blev en plåt- och lackskada på vänster bakskärm. Bengtsfors Billackering är den firma där jag lämnade in bilen. Där kunde de laga skadan och lackera om till en rimlig kostnad. När jag fick tillbaka bilen, syntes inte ett spår av skadan. Nu tycker jag att den hjälp jag fick här var så pass bra, att jag vill rekommendera er läsare som är i behov av en bra billackering, eller i behov av något annat som de kan erbjuda, att kontakta Bengtsfors Billackering. De hjälper er i Bengtsfors och Åmål. Det finns fler saker det går att få hjälp med här. Deras kunskaper inom lackering är så pass bra, så om du behöver lackera om till exempel dina köksluckor eller annan interiör, så är det något som de också kan göra.  

 

Det var verkligen inte roligt att bli påkörd, även små skador har en tendens att bli kostsamma. Nu är ju Bengtsfors Billackering inte särskilt dyra. Trots att de är billiga tummar de inte det minsta på kvalitén. Motpartens försäkringsbolag fick stå för kostnaden, och jag är så glad att åter ha en bil som ser så fin ut. Som bilägare är jag trygg i att vända mig till ett seriöst ställe som det här. Nu vet ni att det här stället finns, ifall ni skulle behöva deras hjälp.